maandag 22 november 2010

Kersthond

Vandaag een lekker simpel kaartje. afdrukje van Penny Black ingekleurd met copics. Designpapier uit het blok van provocraft. Witte cardstock als basis. De rans en het bolletje van de muts heb ik afgewerkt met flowersoft om het een echt bontje te laten lijken

zondag 21 november 2010

Tilda met sneeuwman

Vandaag een kaartje met een afdrukje uit de nieuwste serie van magnolia. Ingekleurd met copics en daarna uitgeknipt. De basis van de kaart is witte cardstock. Designpapier uit een blok van provocraft. 2 hoekjes vna de kaart heb ik bewerkt met de afrondpons. de rechterkant van het designpapier heb ik geponst met een Martha Stewart randpons. Afgewerkt met een tekststickertje.

zaterdag 20 november 2010

tilda in de sneeuw

2 kaartjes met het scahttige afdrukje van Tilda uit de nieuwste serie van magnolia. Beide keren gekleurd met copics en uitgesneden met nestabilities. De basis is witte cardstock en desdignpapier is van Magnolia. Bovenste kaart afgewerkt met organza lint en parels uit de zilveren perlen pen.
Deze kaart afgewerkt met uitgestanste sneeuwsterren die zijn bewerkt met de puffy velvet marker met als hart een strasssteentje. Verder stukjes parelsnoer

vrijdag 19 november 2010

Zingende Tilda

Dit is een van mijn favoriete kerstafdrukjes van magnolia. Deze keer ingekleurd met blauwtinten copics. De basis van de kaart is witte cardstock. Designpapier van magnolia. Het randje van het afdrukje heb ik bewerkt met stickles. De muts en bondranjes van de jas zijn bewerkt met liquid applique. Als afwerking een tekststempel en een mooi organza lintrganza lintje

donderdag 18 november 2010

Vandaag 3 kaartjes met afdrukjes van Penny Black. Allereerst het schattige ijsbeertje. Donkerblauw cardstock als basis. Afdrukje ingekleurd met copics en uitgesneden met de nestalbilities. Designpapier van Kruidvat. De muts en bontrand van het jasje heb ik bewerkt met liquid applique. Dan 2 egelstjes onder de paraplu. Wederom gekleurs met copics. Het randje van het afdrukje bewerkt met grijze copicmarker. Witte cardstock als basis en designpapier uit het blok van Kruidvat.

Als laatste deze lieve hond van Penny Black. Ingekleurd met copics. Witte cardstock en designpapier van Kruidvat. Afgewerkt met papieren bloemtjes



woensdag 17 november 2010

Zingende egels

Vandaag eens geen magnolia afdrukje, maar Penny Black egels. Ze zijn ingekleurd met Copics. de basis van de kaart is rode cardstock. Designpapier uit een ouder blok van provocraft. Afdrukje gemat op cardstock en toen geplakt. De rand van de kaart geponst met een pons van Martha Stewart. Afgewerkt met uitgeponste takjes en papieren bloemen.

dinsdag 16 november 2010

Tilda angel

Vandaag een kaart met een afdrukje van magnolie, ingekleurd met copics. Groene cardstok als basis. Designpapier van Kars. afgewerkt met stickles en dew drops.

maandag 15 november 2010

Tilda als Santa´s helper

Vandaag een kaart met weinig kleur. Stempelafdrukje van Tilda ingekleurd met copics. Zilverkleurig cardstock als basis. Designpapier van kruidvat. de muts van Tilda is afgewerkt met Stickles. Verder pareltjes langs de schulprand met de perlen pen zilver.

zondag 14 november 2010

2 kerstberen

Vandaag een kaart met 2 kerstberen van Marianne design. De basis is witte cardstock. designpapier van Kars. Het afdrukje is uitgesneden met een nestabillitie, daarna heb ik er een lint doorheen geregen.

zaterdag 13 november 2010

snel en simpel

Vandaag een aantal snelle simpele kerstkaarten die ik afgelopen week heb gemaakt. Ministempel van Magnolia tilda met viool. 2 sneeuwvlokken geponst en bewerkt met puffy velvet marker en toen verwarmd met de heattool voor een echt sneeuweffect.


Stempelafdrukje van Penny Black. Ppaier uit een blok van kruidvat.




Stempelafdrukje van Kars.