zondag 26 september 2010

Kerstkaarten met clippunch

Vandaag 2 kaarten waarbij ik grbeuik heb gemaakt van de clippunch-ster. De basis van de kaarten in rode cardstock. daarop een stuk designpapier. De afdrukjes gestempeld en ingekleurd met copics. Daarna de bovenste helft in het vierkant gesneden, de onderste helft netjes uitgeknipt. Langs de randen sterretjes geclipt die ik uit hetzelfde rode cardstock heb geponst.
Dit geheel op een stuk zwart cardstock geplakt. Hierdoor lijkt het alsof de poppetjes zitten. In de sterretjes heb ik strasssteentjes geplakt.
Groetjes Ditta

zaterdag 25 september 2010

Schudkaart

Vandaag een schudkaart. De afbeelding van Magnolia gestempeld op wit papier en ingekleurd met copics. Langs de rand foamtape aangebracht. Witte balletjes er in en afgedekt met Mica.
Uit de rode kaart met darrop het designpapier een venster gesneden met de nestabilities. Hierachter heb ik het "bakje"met de sneeuwpop geplakt. Ala afwerking aan de binnenkant nog een stuk rode cardstock ter grote van de kaart. Aan de voorkant een kader gesneden met nestabilities uit hetzelfde rode cardstock als de basis. Afgewerk met een tekst en bloemen.
groetjes Ditta

vrijdag 24 september 2010

Sneeuwman

Vandaag weer een kaart naar het idee van de kaarten van gisteren. Alleen nu in plaats van effen cardstock cardstock met structuur gebruikt en niet geëmbost. Afdrukje wederom gekleurd met copics en uitgesneden met nestabilities. Deze keer wat papieren bloemen toegevoegd.

Groetjes Ditta

donderdag 23 september 2010

Nog meer kerstkaarten

Omdat ik nog steeds niet genoeg kerstkaarten heb, vandaag maar eens wat kaarten met blokken. Basis van de kaarten is witte Cardstock. Hierop steeds 2 vierkanten designpapier en 2 vierkanten cardstock wat ik heb geëmbost met cuttlebugmallen.
De afdrukjes gestempeld op dcp papier en ingekleurd met copics. Daarna uitgesneden met nestabilities.

Groetjes Ditta


woensdag 22 september 2010

Kerstman

Wordt het al vervelend? Ben nog steeds met de kerstkaarten bezig. Deze keer een magnolia kerstman. Ingekleurd met copics. De basis is groen cardstock. Daarop een driehoek designpapier en een groene driehoek van hetzelfde cardstock als de babis waarvan ik de rand heb bewerkt met een pons van Martha Stewart. Voor het opplakken van de groene driehoek eerst een stukje kant geplakt.

groetjes Ditta

dinsdag 21 september 2010

Wederom een kerstkaartje

Alweer een kerstkaart. Ik moet er nog een hoop maken.
De sneeuwpop gestempeld en ingekleurd met copics. Verder niet al te veel versiering, omdat ik het designpapier al druk genoeg vond

groetjes ditta

maandag 20 september 2010

Easel kaart met magnolia afbeelding

Mijn eerste easel kaart. Het is alleen op de foto niet zo duidelijk te zien. Ik heb gebruik gemaakt van designpapier uit een blok van de action. De Basis is groen cardstock. Lint van de plaatselijke hobbywinkel. Afdrukje van magnolia, ingekleurd met copics.



groetjes Ditta

zondag 19 september 2010

een serie kerstkaartjes

Deze keer maar eens een aantal kesrtkaarten gemaakt. Anders heb ik er straks niet genoeg om te versturen. Voor alledrie heb ik gebruik gemaakt van goren cardstock en designpapier van de Action. De sneeuwpoppen zijn allemaal ingekleurd met copics.

Ik weet niet waar ik het witte lint met de sneeuwmannen heb gekocht, maar vond het wel leuk bij het designpapier en de afbeeldingen passen.
De vormen van de onderste 2 kaarten zijn gesneden met nestabilities.
groetjes Ditta


vrijdag 10 september 2010

Verjaardagskaart

Deze verjaardagkaart heb ik gemaakt voor een collega die morgen jarig is. Afdrukje van magnolia, gekleurd met copics. Gewoon wit bazzil cardstock als basis. Roze cardstock van colorcore. Designpapier van magnolia uit de yummy for your tummy collectie.

zondag 5 september 2010

Spanish Tilda

Op alweer de laatste dag van dit weekend een kaartje met Spanish Tilda uit de Bon Voayge collectie van magnolia. Plaatje ingekleurd met copics, daarna uitgesneden met een ovale nestabillitie met schulprand. Als basis voor de kaart een stuk bruin cardstock. designpapier uit een blokje van de action. afgewerkt met lint, kant papieren bloemetjes

groetjes ditta